Ενταχθείτε στο δυναμικό της EPW

Στην EPW Europe Private Wealth Ltd, στόχος μας είναι να σας υποστηρίξουμε και να σας ενδυναμώσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να εντοπίσετε τις μέγιστες δυνατότητές σας και να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αναγνωρίζουμε ότι η ποιοτική ανάπτυξη είναι απαραίτητη για την καριέρα σας και πιστεύουμε ότι η μάθηση δεν σταματά ποτέ. Λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε όλη την υποστήριξη και την καθοδήγηση που απαιτείται και στεκόμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο, για να σας στηρίξουμε ώστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Με την ένταξή σας στο εργατικό δυναμικό της EPW, θα είστε σε θέση να μοιραστείτε ιδέες και να ανταλλάξετε απόψεις με άλλα μέλη της ομάδας, συνεργαζόμενοι στενά στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής ομάδας και μαθαίνοντας από έμπειρους συναδέλφους με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας.

Προσφέρεται συνεχόμενη επαγγελματική ανάπτυξη, αφού η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με βάση τις πρακτικές του σχετικού επαγγελματικού φορέα (ACCA), διασφαλίζοντας ότι οι πρακτικές μας συμβαδίζουν απόλυτα με τα πρότυπα και τις βασικές αξίες που διέπουν το επάγγελμα μας.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, στην διεύθυνση: mpapadakis@epw.com.cy.