Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

recruit

 

Οι ανάγκες σας, που αφορούν σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, απαιτούν μια εξειδικευμένη προσέγγιση. Οι Σύμβουλοι μας αφιερώνουν χρόνο ώστε να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών καθώς και των υποψηφίων μας και δημιουργούν τις καλύτερες λύσεις στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού για να καλύψουν τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Αναζητείτε ταλέντα για να εξελίξετε την επιχείρηση σας;
H EPW διαθέτει βάση δεδομένων ταλαντούχων υποψηφίων σε όλους τους εργασιακούς κλάδους. Ανακαλύψτε πώς οι εξειδικευμένοι μας Σύμβουλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να στελεχώσετε την ομάδα σας με τους κατάλληλους υποψηφίους και να επιτύχετε κάθε στόχο σας.

Αναζητείτε εργασία;

Στείλτε μας το Βιογραφικό σας Σημείωμα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα χειριστούμε το Βιογραφικό σας Σημείωμα με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Εφόσον το Βιογραφικό σας πληροί τις προϋποθέσεις για κάποια διαθέσιμη θέση εργασίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό, για την διευθέτηση προσωπικής συνέντευξης. Ακόμη και αν καμία από τις τρέχουσες κενές θέσεις εργασίας δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες σας, μπορείτε απλά να μας στείλετε το βιογραφικό σας και μια σύντομη συνοδευτική επιστολή περιγράφοντας τους τομείς ενδιαφέροντος σας για να συμπεριληφθούν στη βάση δεδομένων μας για μελλοντικές θέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες Εξεύρεσης και Στελέχωσης Προσωπικού, επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22 866060 ή μέσω e-mail στο service@epw.com.cy

 

Πατήστε εδώ για θέσεις εργασίας μέσω EPW:

 

new-vac

 

Πατήστε εδώ για θέσεις εργασίας για EPW:

 

Open-job